2011. december 27., kedd

szar napom van, tehát jöhet az ilyenkor ''szokásos'' horoszkópadag=D


''Nagyon jó ízlése van, szereti az eleganciát. Szintén szereti a jó ízlésű embereket és az udvarias viselkedést. Nem árt, ha van a szekrényedben legalább egy tartalék öltönyöd/kosztümöd, mert rosszul érezné magát melletted, ha nem az alkalomhoz illően öltöznél. Szereti, ha csodálják. Mindenkinek szeret tetszeni. Még a szemetet sem viszi ki anélkül, hogy előtte ne nézzen a tükörbe, vagy ne ellenőrizze a sminkjét. Az ismerkedésnél jól teszed, ha nem az elcsépelt frázisokkal próbálkozol, mert ezzel nem jutsz nála előbbre, sőt utálja az ilyen fajta közeledést. Egy Mérleggel soha ne legyél vulgáris és nyers. A veszekedést is kerüld, amennyire csak tudod.

Kedveli a drágább dolgokat és a helyeket is, de azért nem annyira, mint az Oroszlán. Így ha kedvében szeretnél járni, vidd el egy átlagosnál előkelőbb étterembe vagy társaságba. Értékelni fogja azt is, ha intellektuális beállítottságú vagy. Ne legyél túl rámenős, mert ha rögtön rávetnéd magad, nem biztos, hogy legközelebb is látni fogod. Örül egy kis virágnak is, vagy gyertyafényes vacsorának, kérd fel táncolni, mindezt romantikus körülmények között és máris elcsábítottad. Elég könnyen kibillen az egyensúlyából. Ne ess kétségbe és ne vedd komolyan, ha kibillent állapotában ki szeretne ugrani az ablakon, esetleg öngyilkossággal fenyegetőzne. Elég, ha megemlíted neki, hogyan nézne ki kiterítve a betonon, abban a pillanatban lemond a szándékáról. Mert ugye hullaként is szépen szeretne mutatni.

Egy férfi Mérleget nem olyan egyszerű behálózni, de ha sikerül, akkor nehezen lehet a hálójából kigabalyodni. Minden eszközzel megpróbál rábeszélni, hogy maradj. Az udvarlásnál, vagy úgy általában az a helyzet, hogy nem kell a Mérlegtől azonnal elájulni, amikor rád mosolyog. Kedves, bájos mosolyának nehéz ellenállni. Éppen ezért szinte bárkit el tud csábítani még akkor is, ha éppen nem ez volt a szándéka. Ez veleszületett adottság, talán mosolyogva is jön a világra. Igaz, szeret flörtölgetni, de általában ok nélkül is mosolyog. Ebből kifolyólag sok félreértéses helyzetbe kerül, mert sokan összekeveredik a kedvességét a szerelemmel. Ennek következtében -amikor a Mérleg arcán kivillan a két kis gödör, egyre jobban nő a rajongó tábora, mert mindenki azt hiszi, szerelemről van szó.

A neheze csak ezután jön, mert ha mégis beleszeret valakibe és megszerezte a kiszemelt kedvesét, bizonytalanságba esik és hirtelen nem tud vele mit kezdeni. Most használja ki a lehetőséget, vagy inkább máskor? Vagy házasságot kössön?, Esetleg mindkettőt? Vagy jobb, ha inkább nem csinál semmit? Néha még azt sem tudja eldönteni, hogy döntsön-e egyáltalán. Abban a pillanatban gondban van, amikor döntenie kell két dolog között. Ha mégsem dönt, akkor rájön, hogy ez is egy döntés, hogy nem döntött és máris nagyobb gondban van, mert a nem döntéssel abba a helyzetbe hozta magát, hogy 2 döntés helyett 3 közül kell döntenie. Sajnos a döntésképtelenség miatt, vagy a nem döntés miatt csak sodródik. Ígéreteit sem kell mindig nagyon komolyan venni, mert ha közbe jön neki valami, vagy meggondolja magát, nem fogja merni bevallani, nehogy megbántson. Így könnyen abba a helyzetbe kerül, hogy egy csomó női, vagy férfi szív epekedik utána, akiktől majd nem tud megszabadulni és közben még mindig nő a rajongó tábora. Képtelen nemet mondani, mert azt is úgy éli meg, mintha igazságtalan lenne a másikkal.

Egy nem működő kapcsolatból sem képes könnyen kiszállni, mert nem akar fájdalmat okozni a párjának. Közben gyakran nem is veszi tudomásul, hogy döntésképtelenségével és egy helyben toporgásával sokkal több fájdalmat tud okozni. Elüldözni csak veszekedéssel lehet, vagy ha megsemmisíted a sminkkészletét. Az is hatásos lehet, ha az összes tükörtől a lakásban megszabadulsz és kritizálod az öltözködési stílusát, vagy átfested a falakat sötét zöldre, a függönyt kicseréled lilára és rikító narancsszínű ülőgarnitúrát veszel a nappaliba. Még egy rock zene hallgatás is elég hatásos módszer lehet, de ez nem hosszú távú megoldás, mert ugye azt ki lehet kapcsolni. A rendetlenséget sem bírja. Legalábbis látszatra rend van, csak ne nyisd ki a szekrényét, mert lehet, hogy rád borul egy csomó hirtelen begyömöszölt ruhája. Mert persze annak nyoma marad, ha reggelente legalább 4x átöltözik, mielőtt elindul dolgozni és arra már nem jut ideje, hogy szépen visszapakoljon. Utolsó percig az elindulás előtt képes divatbemutatót tartani a tükör előtt azzal a címszóval, mit vegyen fel. Nem könnyű feladat, mert ha arra a hétre rózsaszínre lakkozta ki a körmét, az alsóneműtől kezdve a felső ruházaton keresztül a sminknek is harmonizálnia kell színekben ahhoz, hogy egész nap egyensúlyban érezze magát. Az szóba sem jöhet, hogy a zoknidat a zuhany karfáján lógasd, de az már végképp nem, hogy fokhagyma levest főzzél fasírttal és hagymás krumplival, mert azonnal elkezd szaladgálni a lakásban rózsaillatú légfrissítővel.

Ha nem akarsz egy Mérleget elüldözni magadtól, akkor csak csendben kiabálj vele és soha ne hozd szóba, hogy valamiben rosszul döntött. Ami a szórakozást illeti, ne cipeld túlzsúfolt, hangos helyre, mert a nagy hangzavartól is felborul az egyensúlya.

Azon sem lepődj meg, ha egy romantikus mozifilm nézés közben szó nélkül kisétál. Nem azért teszi, mert elhagyott, vagy unja a filmet, hanem erőt vett rajta a klausztrofóbia, ami gyakori betegsége a Mérlegeknek. Éppen ezért a jegyvásárlásnál legyél előretekintő és a jegyet olyan sor szélére kérd, ami legközelebb van a kijárati ajtóhoz. Még mielőtt megkérnéd egy Mérleg nő kezét és nem akarod, hogy váratlan meglepetés érjen, ajánlom, hogy tölts vele legalább 1 éjszakát. Ugyanis csak reggel van esélyed arra, hogy meglásd valódi arcát és rájöjj, mi rejtőzött este a sok krémréteg és púder alatt. Lehet, hogy rájössz, hogy csak a sminkjébe lettél szerelmes. De ha még ekkor is szépnek találod, vegyél neki gyakran szexis csipkés alsóneműt és máris elcsábítottad.''

FITTELET.HU

az anyag innen származik, és itt minden jegy feltüntetve


ez meg itt a földre szálláshoz- Csernusféle=D:

''A Mérleg tipikus narkós.
Anyagtalan vagy, könnyű és formálható. Te vagy a művész-típus - mert nem tudsz megbirkózni a valósággal .
Általában bírják a dumádat, kevesen vannak, akik a valódi véleményedre is kíváncsiak.
Szeretsz a felszínen maradni, ami azért van, mert nem szereted a döntéshelyzeteket, és a véleménynyilvánítást mások előtt. Nehezen döntöd el, mit is gondolj valamiről, viszont kapható vagy bármilyen marhaságra, ha nem a te ötleted.
Esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz valahol nulla és mínusz ötmillió között... Főnökként nevetséges leszel és tutyimutyi, viszont legalább a beosztottaid szeretni fognak, mivel akkor vehetnek hülyére, amikor csak akarnak.
A legtöbb Mérleg nő kurva: igazi nő, aki szereti a szép ruhákat, és igényes, főleg mások zsebének kárára. A Mérleg férfi szereti, ha elcsábítják: nehezen kezdeményezel és szinte biztosan buzi vagy. Minden rohadt Mérleg nemi betegségben pusztul el.''

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése