2012. január 29., vasárnap

mai gyűjtemény egy szuperjó blogból=):

''A Levegő jegyűek nem teljesen ebben a világban élnek, ennek megfelelően partnerüket is idealizálják. Ebből több dolog is fakad: egyrészt nagyon gyorsan esnek szerelembe, ami már-már rajongásig fajulhat, másrészt, ha szívük választottjától kiderül, hogy nem olyan, mint az az álomkép, amit a fejükben alkottak róla, akkor máris a távozás útjára lépnek.

Gyorsan csapnak egyik kapcsolatból a másikba, nehezen állapodnak meg és eközben tökélyre fejlesztik a másik ember megnyerésének és megszerzésének tudományát.

Nagyon szórakoztató egy levegő partnerének lenni, mert ő az, aki szabadon, kötöttségek nélkül gondolkodik, álmodozik, tervez, mindig új ötletei vannak, állandóan valami újba vág bele, mindig éppen valaminek a kezdetén van.

Az összes jegy közül leginkább a levegő jegyűek hajlamosak a plátói szerelemre. Kitartóan udvarolnak még akkor is, ha egyáltalán nincs esélyük, de valójában a rajongásuk nem is az adott személynek, sokkal inkább annak az álomképnek szól, akit elképzeltek maguknak.

A levegő jegyek számára a szabadság alapvető emberi jog. Ha úgy érzik, csapdában vannak, ha nem hagyják őket csapongani, akkor elmennek és ilyenkor minden hidat felégetnek maguk mögött. Csak olyan kapcsolatban tudnak tartósan megmaradni, amiben nem éreznek kötöttségeket, ahol tolerálják a kicsapongásaikat, a korlátok nélküli gondolkodásmódjukat és életvitelüket.

Ki illik hozzá?

Levegő-Levegő Izgalmas dolog, ha két levegő jegyű egymásra talál, ennek ugyanis ritkán lesz tartós kapcsolat a vége. A levegő jegyeknek kell valaki, aki terelgeti őket, erre pedig egy másik levegő nem igazán alkalmas.

Levegő-Föld Teljesen ellentétes pólust képviselnek, éppen ezért nem tudnak komoly kapcsolatot kialakítani egymással. A föld mindig visszahúzza a levegőt, a levegő szárnyalása túlságosan ijesztő a megfontolt föld számára, ezért ebből csakis veszekedés lehet.

Tűz-Levegő Ideális páros, hiszen a levegő jegyűek állandóan táplálhatják a tűz lelkesedését, a tűz pedig a levegő idealizmusát, ezért kiválóan megértik egymást.

Levegő-Víz Hasonló gondolkodásmódjuk miatt jól megférhetnek egymással. A víz kellőképpen rugalmas ahhoz, hogy elfogadja a levegő szárnyalását, és elég gyakorlatias, hogy óvatosan terelgesse azt.

+

A Mérleg alapvető jellemvonása, hogy a harmóniát keresi az életben és ez a párkapcsolataiban is megnyilvánul. Olyan partnert keres, aki mellett feloldódhat, akivel "boldogan élnek, amíg meg nem halnak". Vonzó személyiség, aki iránt sokan érdeklődnek és aki vonzza magához az embereket, ezért gyakran nehezére is esik a választás. Ha nem érzi magát biztonságban egy kapcsolatban és túl sok számára a feszültség, akkor egész egyszerűen kimenekül belőle és mivel sokan rajongják körül, gyorsan talál magának másik partnert. Emiatt csapodárnak tűnhet, pedig egyáltalán nem az, csak él a számára felkínált lehetőségekkel. Szeret ismerkedni, közvetlen és nyitott, de nem rohan ajtóstól a házba. Az udvarlásnak megadja a módját: gyertyafényes vacsora, romantikus séta a tengerparton... Fontos számára, hogy a látvány és az élmény is harmóniában legyen egymással. Elcsábítani úgy lehet, ha megadod a módját az udvarlásnak: csoki, virág, kedveskedés, élvezi és szereti, ha körülrajongják. Megtartani úgy lehet, ha segítesz neki egyensúlyban tartani az életét. Ha nehézségekkel szembesül, általában a könnyebb utat választja az egyensúly irányába, ezért ha feszült egy kapcsolat inkább elmegy, mint hogy megoldja, Mivel hajlamos a problémamegoldás helyett a könnyebb utat választani (pl. ha elveszti az állását, akkor nem keres másikat, inkább otthon ül egész nap, ha konfliktusok vannak a munkahelyén inkább felmond, ha nem bírkózik meg az iskolai feladatokkal, inkább otthagyja az iskolát) életvitele miatt hamar kialakulhatnak a kapcsolatban a feszültségek.''
tök reális=)
nálunk most mindenki horoszkópozgat,m. van 2új könyve Mutérkának
kiderült, hogy egy mérleg-víz-disznó vagyok, aki a tigris órájában született

egy facebook profilról:
=)))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése