2022. március 30., szerda

Áprilisi tervek, divatbemutató

 Aki figyeli a facebook oldalamon/instán a storykat, az már értesülhetett róla, hogy április 28-án egy fantasztikus VIP divatbemutatón veszünk részt, és itt debütál majd az új kollekció is. Ezt követő két napban egy szuper eseményen lehet majd a darabokat megnézni.

Az esemény linkjét ide kattintva találod meg!

A bemutató közben a régi kollekciós darabokat jelentős kedvezménnyel lehet majd megvásárolni.

Arra a három napra a bemutatott kollekcióra is ki fogok találni valamilyen szuper "bevezető" kedvezményt.;P Ígérem, valami nagyon vagány dologgal készülök. :)


Az azt megelőző időszakban jelentősen meg fog emelkedni az aktivitásom a közösségi oldalaimon, hiszen sokkal több időt fogok a tervezéssel (is) tölteni.

Arra gondoltam tematikus posztokat fogok készíteni, és valószínűleg a hét adott napján mindig ugyanazzal a témájú poszttal találkozhattok majd (minden egyes héten)-

Például tartunk egy szerdai piac napot, ahol azt az egy darab terméket osztom meg minden létező információval és kedvezménnyel lehet rá lecsapni, vagy 

hétfőnként műhelytitkokat osztok meg a munkámról, 

kedden pl. komplett hétköznapi, laza összeállítással jövök majd, 

hét második felében pedig egy bulisabb/alkalmibb/színházi/báli összeállítást......a "ti küldtétek" típusú posztok, a megjelenések/fotózások is gyakrabban kapnak majd helyet.

Még nem tudom melyik napra melyik típusú bejegyzést tegyem majd, ezen közben fogok még csiszolgatni, de hétfőtől indulunk! 

Tartsatok velem! <3





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése