2020. január 10., péntek


Kitaláltam valami nagyon izgalmasat (legalább is számomra az lesz 🤭😂).

Az ötlet abból indult, hogy az esküvői szezon amint beindul, mindenki nekilát valamelyik ismerős esküvőjén vendégként illetve koszorúslányként viselni kívánt ruha felkutatására, de az adott szín még nem fellelhető a magyarországi üzletek polcain.

A menyasszonyok gyakran annyira tisztában vannak a legtrendibb esküvői színekkel, hogy már az adott év új trendszíneiben szeretnék látni a koszorúslánynak felkért barátnősereget - de ezek a színek hazánkba legalább egy éves csúszással jutnak el, ha nem több.

A csajok lázas kutatásba kezdenek, lövésük nincs hol találnának 3-4-5 néha még több azonos színű alkalmi ruhát, ráadásul úgy, hogy különböző alkattal áldotta őket meg a sors - így 1.vagy varratnak valamit, ami "olcsó", de ronda, és egész életükben utálni fogják az eseményen készült képeket, vagy 2. bejárják a fél országot a megfelelő ruha reményében (és úgy jutnak el az 1-es verzióhoz).

Így arra gondoltam, a mi aktivitásunkba bőven belefér, hogy ezentúl havonta/kéthavonta kiadjunk egy kis kollekciót egy előre meghatározott színben - figyelembe véve az aktuális esküvői trendszíneket is.

Természetesen vegyesen lesz a mini kollekcióban: koszorúslány /tüllös ruha, kisestélyi és basic darab is, minden amilyen anyag az adott színben elérhető és épp megihlet.

Az összes ruhadarabról láthattok majd fotót (ez eddig sajnos hiányzott) és az adott szín szerepel majd a fekete és fehér állandó mellett a HoF-Home Of Fashion-ben a mi sarkunkban -valamint mostantól aktívan felkerülnek a webshop-ra is.

Kaptok majd infót arról kinek áll jól a szín, vagy kinek ajánlom a fazont, ami a színből készült, mi ihletett, milyen jelentéstartalma van, hova viselheted?, mivel viselheted stb. stb.

Mikor lemegy a szín, jön egy újabb hónap újabb színnel.

A korábbi hónapok színeit is meg tudjátok majd a webshopon vásárolni, vagy raktárról bekérni, illetve továbbra is terveztethettek magatoknak egyedi ruhát, menyasszonyit és bálit, fellépőruhát, stb..

A nagy kollekciónkat pedig évente 2 HoF eseményen tekinthetitek meg, májusban és novemberben.

Van kérdés?
:D
Remélem ti is annyira izgatottan várjátok majd az új kis kollekciónkat, mint amekkora szeretettel készítjük nektek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése