2017. július 25., kedd

Anyàm azt mondta, hogy a pszichomòkus nem segìt, ha depresszìv vagyok.
 Részben tudom, hogy igaza is van-mert megtanìtott meditàlni, mikor gyūlöltem magam, és végigàsìtozta a ràm szabott 1/4 òràjàt, de ezekkel nem segìtett sokat a magam elfogadàsàban/beilleszkedésben-màra màr nem csak én utàlom magam. :D

Nem tudom, hogy meg tud-e gyògyulni valaki lelkileg, ha a teste ilyen szinten làzad ellene.
Nagyon szeretném, ha meg lehetne szûntetni a testi bajokat, hogy merjek ùjra közössęgbe menni-és a gyœngédnek vélt/ remélt kapcsolatban ne azt kérdezzék tőlem, hogy "na mi van, most le fogsz hànyni?", de valòszìnūleg az én esetemben ez màr nem fogja szimplàn megoldani a problémàt.... Nem tudom a hatàrokat, meddig normàlis megfelelni akarni és mikortòl hasznàlnak ki....
Olyan vagyok, mint egy kislàny érzékenysęge és vàgyai egy 100 éves néni lemondàsãval és kiàbràndultsàgàval.
Hallgatom a szemęlyiségfejlesztő gondolatokat tovàbb.....

1 megjegyzés:

  1. Basszus, hogy odahaza az ilyen csinos lányoknak szinte pontosan ugyanazok a problémái legyenek! :O Sajnálom, és őszintén szólva inkább nem fejteném ki, hogy mi mindent tennék a sérüléseket, a lelki sebeket elkövetőkkel - de rossz Titeket így látni, és nem csupán azért, mert ezzel a magamfajták esélye is folyamatosan csökken arra, hogy egy igazi társra leljen.
    A hányással kapcsolatban csak annyit:
    - aki szeret, amellett nem fogsz...
    - aki szeret, azt pont nem fogja érdekelni, hogy esetleg rá is megy egy kicsi, ha ez az ára annak, hogy közeledben lehessen.
    - akinek meg kell felelned, az nem szeret...
    - megfelelni magadnak kell... mindenki más le van sz@rva! (Ahhoz, hogy ezt magamévá tegyem valamelyest, nekem közel négy magányos év kellett, Németországban - kíváncsi is leszek, hogy novembertől, amikor is hazaköltözöm, meddig lesz elég a lendület.) :)
    Ne add fel a reményt! Vagyunk még egy páran így, vagy úgy hasonló cipőben. És talán akad köztünk normálisabb is, aki egyszer Rád akad (még akkor is, ha pontosan tudja, hogy maflást kap Tőled, amiért ennyi ideig szivatott. ;)
    Szép estét! :)
    Krisztián

    VálaszTörlés